Handset telepon industri pikeun lingkungan suhu rendah sareng konektor A01 anu béda

Katerangan pondok:

Kalayan fitur tahan cuaca sareng tahan cai, héndsét ieu dirancang pikeun stasiun telekomunikasi gas & minyak, telepon darurat palabuhan laut, pabrik kimia sareng pabrik baja.

Kami ngagaduhan tim R&D profésional dina telekomunikasi industri anu diajukeun langkung ti 20 taun sareng kalayan pangalamanana, kami gaduh kamampuan pikeun ngaropea héndsét, keypads, perumahan sareng telepon pikeun aplikasi anu béda.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Pikeun nyumponan paménta telepon anu dianggo dina platform gas & minyak atanapi palabuhan laut, résistansi korosi, kelas tahan cai sareng daya tahan kana lingkungan anu mumusuhan mangrupikeun faktor anu penting nalika milih héndsét.Salaku OEM profésional dina Filed ieu, urang nyandak sagala rinci kana tinimbangan ti bahan aslina mun struktur internal, komponén listrik sarta kabel éksternal.

Pikeun lingkungan kasar, UL disatujuan bahan ABS, Lexan anti UV bahan PC jeung karbon dimuat bahan ABS sadia pikeun pamakéan béda;Kalayan mikropon pangurangan bising, héndsét ieu tiasa dianggo dina pabrik sareng lingkungan anu ribut.
Pikeun ningkatkeun kelas tahan cai héndsét, urang ngadamel sababaraha parobihan tina struktur dibandingkeun sareng héndsét umum di pasar.Teras tambahkeun pilem waterproof permeabel sora dina spiker sareng mikropon.Kalayan ukuran ieu, kelas tahan cai ngahontal IP66 sareng tiasa nyumponan sadaya panggunaan luar.

Fitur

PVC Curly cord (Default), suhu gawé:
- Panjang kabel standar 9 inci di retracted, 6 suku sanggeus diperpanjang (Default)
- ngaropéa panjangna béda sadia.
2. Tali PVC Curly tahan cuaca (Opsional)
3. Tali keriting Hytrel (Opsional)
4. SUS304 stainless steel Armored ari (Default)
- Baku panjangna ari Armored 32 inci sarta 10 inci, 12 inci, 18 inci sarta 23 inci anu pilihan.
- Kalebet lanyard baja anu dipasang dina cangkang telepon.Tali baja anu cocog sareng kakuatan tarik anu béda.
- Diaméterna: 1.6mm, 0.063 ", Tarik beban uji: 170 kg, 375 lbs.
- Diaméterna: 2.0mm, 0.078 ", Tarik beban uji: 250 kg, 551 lbs.
- Diaméterna: 2.5mm, 0.095 ", Tarik beban uji: 450 kg, 992 lbs.

Aplikasi

savvb (2)

Handset weatherproof ieu tiasa dianggo dina sadaya telepon luar anu disetél dina jalan raya, torowongan, galley pipa, pabrik pipa gas, dok & palabuhan, dermaga kimia, pabrik kimia sareng saterasna.

Parameter

Barang

data teknis

Kelas waterproof

IP65

Ambient Noise

≤60dB

Frékuénsi Gawé

300~3400Hz

SLR

5~15dB

RLR

-7~2 dB

STMR

≥7dB

Suhu Gawé

Biasa: -20 ℃ ~ + 40 ℃

Husus: -40 ℃ ~ + 50 ℃

(Punten wartosan kami pamundut anjeun sateuacanna)

Kalembaban rélatif

≤95%

Tekanan atmosfir

80~110Kpa

Diménsi Gambar

avv

Panyambung sadia

p (2)

Warna sadia

p (2)

Mesin tés

p (2)


  • saméméhna:
  • Teras: