Tipe pasagi push to talk dispatching system telepon handset A24

Katerangan pondok:

Éta mangrupikeun héndsét anu dianggo pikeun ngirimkeun sistem kalayan saklar push-to-talk dina kapal, menara kontrol, pusat kontrol lalu lintas sareng sajabana.

Kalayan mesin uji profésional sapertos uji kakuatan tarik, mesin uji suhu luhur, mesin uji semprot uyah sareng mesin uji RF, urang tiasa nawiskeun laporan tés anu pasti ka klien pikeun ngajantenkeun sadaya palanggan jelas tina sagala rinci sateuacanna.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Salaku héndsét pikeun ngirimkeun sistem dina kapal, kami milih tali keriting PVC tahan cuaca pikeun nanggung suhu sareng Uap.Kalayan rupa-rupa spiker sareng mikropon, héndsét tiasa dicocogkeun sareng sababaraha motherboard pikeun ngahontal sensitipitas anu luhur atanapi fungsi pangurangan bising;spiker alat bantu dédéngéan ogé tiasa dipilih pikeun jalma anu cacad dédéngéan sareng mikropon pangurangan bising tiasa ngabatalkeun sora tina latar tukang nalika ngawalon telepon;Kalayan saklar push-to-talk, éta tiasa ningkatkeun kualitas sora nalika ngaleupaskeun saklar.

Fitur

1.PVC Curly cord (Default), suhu gawé:
- Panjang kabel standar 9 inci di retracted, 6 suku sanggeus diperpanjang (Default)
- ngaropéa panjangna béda sadia.
2. Tali keriting PVC tahan cuaca (Opsional)
3. Tali keriting Hytrel (Opsional)

Aplikasi

vava

Ieu bisa dipaké pikeun sistem dispatching kalawan push-to-talk switch dina kapal, munara kontrol, puseur kontrol lalulintas jeung sajabana

Parameter

Barang

data teknis

Kelas waterproof

IP65

Noise ambient

≤60dB

Frékuénsi Gawé

300~3400Hz

SLR

5~15dB

RLR

-7~2 dB

STMR

≥7dB

Suhu Gawé

Biasa: -20 ℃ ~ + 40 ℃

Husus: -40 ℃ ~ + 50 ℃

(Punten wartosan kami sateuacanna pamundut anjeun)

Kalembaban rélatif

≤95%

Tekanan atmosfir

80~110Kpa

Diménsi Gambar

avab

Panyambung sadia

avav

Sakur konektor anu ditunjuk tiasa didamel salaku pamenta palanggan.Hayu urang terang item nu pasti No sateuacanna.

Warna sadia

svav

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

vav

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: