Solusi

  • Solusi Telepon Penjara: Mastikeun Kasalametan sareng Efisiensi dina Fasilitas Koréksi

    Dina jaman digital kiwari, sistem komunikasi éféktif geus jadi bagian integral unggal industri.Industri fasilitas lapas teu aya pengecualian.Komunikasi internal di panjara sareng fasilitas lapas peryogi perhatian khusus kana kaamanan, karahasiaan sareng manajemén ...
    Maca deui
  • Solusi handset telepon tablet PC

    Dina nyetir téknologi, pamakean tablet PC parantos ngarobihkeun industri kasehatan, khususna di rumah sakit.Xianglong Communication nyaéta produsén ngarah tina rupa-rupa héndsét telepon tahan cai sareng tahan vandal anu dianggo dina widang industri di Cina, sareng ngartos impor ...
    Maca deui
  • Torowongan Solusi

    1. Sistem Komunikasi Siaran Torowongan Joiwo mangrupikeun sistem siaran torowongan khusus anu dikembangkeun ku Joiwo Explosion proof Science and Technology.Ieu diwangun ku server SIP, gateway sora, terminal telepon waterproof, power amplifier, IP66 spiker waterproof, jaringan c ...
    Maca deui
  • Railway & Metro Solusi

    Solusi Komunikasi Railway sareng Metro: Mastikeun Konektipitas sareng Kasalametan dina Lingkungan anu Nangtang Pikeun industri transportasi, komunikasi maénkeun peran penting dina mastikeun kasalametan panumpang sareng efisiensi operasional.Sistem telepon rel sareng subway ngabutuhkeun ...
    Maca deui
  • Solusi Penjara & Fasilitas Pemasyarakatan

    Karya komunikasi internal tina panjara sarta fasilitas koréksi nempatkeun tekenan husus dina kaamanan, karusiahan jeung norma manajemén pikeun minuhan kaperluan jasa komunikasi sapopoé sarta paréntah sarta dispatch jasa skala badag dina situasi darurat.Dina pr...
    Maca deui
  • Minyak & Gas Solusi

    Proyék telekomunikasi dina industri minyak sareng gas sering ageung, rumit sareng jauh, ngabutuhkeun rupa-rupa sistem sareng subsistem.Lamun sababaraha suppliers aub, tanggung jawab jadi fragmented jeung resiko komplikasi, telat jeung ongkos over-r ...
    Maca deui
  • MARITIM & Énergi Solusi

    Tina sistem PABX Maritim sareng PAGA ka Sistem Telephony Analog atanapi VoIP, sareng seueur deui, produk sareng solusi laut Joiwo tiasa nyumponan kabutuhan komunikasi maritim anjeun.Fasilitas maritim, kapal, kapal, platform minyak & gas / rig terkenal pikeun lingkungan anu parah ...
    Maca deui
  • solusi Intercom Industrial

    Ningbo Joiwo intercom bisa dipaké pikeun stasiun master industri, gardu, lift, kamar beresih, kamar kontrol, laboratorium, jsb.Stasion master industri sareng gardu induk sayogi dina versi tugas ringan sareng beurat.Tombol anu ageung sareng awét ngagampangkeun ...
    Maca deui
  • Solusi Kaséhatan

    Rumah sakit sareng organisasi kasehatan gaduh kabutuhan unik nalika komunikasi internal.Éta mangrupikeun organisasi anu ageung sareng kompleks dimana patokna luhur - upami inpormasi anu leres henteu dikirim sareng ditampi sacara internal sacara saé tiasa hartosna bédana ...
    Maca deui
  • Kampus & Solusi Sakola

    Ningbo Joiwo nawarkeun rupa-rupa solusi komunikasi sakola pikeun nyadiakeun kaamanan ditingkatkeun jeung efisiensi ningkat.Numutkeun tujuan pangwangunan sakola pikeun sakola anu aman, sakola digital, sareng sakola pinter, sistem siaran interkom vidéo sakola ngagaduhan ...
    Maca deui
  • Solusi Kaamanan Gedong

    Pentingna Sistem Kaamanan Gedong: Sistem kaamanan wajib pikeun sagala jinis gedong.Aranjeunna mastikeun konsistensi dina operasi bisnis, aset tangible, intelektual jeung, kahiji, kahirupan manusa, kaamanan.Harta komérsial, bandara, toko ritel, ...
    Maca deui
  • Bandara

    Ruang lingkup palaksanaan sistem komunikasi internal bandara (saterusna disebut sistem komunikasi internal) utamana ngawengku terminal bandara anyar.Utamana nyayogikeun jasa telepon internal sareng jasa pengiriman.Layanan telepon internal mai...
    Maca deui