TENTANG KAMI

Terobosan

  • pausahaan

pausahaan

BUBUKA

Ningbo Joiwo Explosion-proof Science and Technology Co., Ltd. perenahna di Jalan Yangming West, Jalan Yangming, Kota Yuyao, Propinsi Zhejiang. Garis produk kami kalebet telepon tahan ledakan, telepon tahan cuaca, telepon panjara sareng telepon umum tahan vandal sanés.Kami ngadamel sabagéan ageung bagéan telepon ku nyalira sareng masihan kami seueur kauntungan pikeun biaya sareng kontrol kualitas.telepon urang loba dipaké di jails, sakola, bejana, minyak bumi jeung platform pangeboran minyak jsb telepon jail urang ogé geus miboga reputasi alus ti konsumén urang di AS, Éropa jeung Wétan Tengah.

  • -
    Diadegkeun dina 2005
  • -
    18 taun pangalaman
  • -
    20000 aréa produksi
  • -
    4 runtuyan produk

produk

Inovasi

  • Telepon IP Jail Tahan Vandal Spésifik pikeun komunikasi prision-JWAT906

    Tahan Vandal Spésifik ...

    Perkenalan Produk Telepon jail dirancang pikeun komunikasi sora di lingkungan fasilitas lapas panjara dimana reliabilitas, efisiensi sareng kaamanan anu paling penting.Tangtosna, telepon ieu ogé seueur dianggo di bank mandiri, stasion, koridor, bandara, tempat anu indah, alun-alun, pusat balanja sareng tempat-tempat sanés.Awak telepon eta dijieunna tina stainless steel, bahan pisan kuat kalawan ketebalan hébat.Tingkat panyalindungan nyaéta IP65, sareng tingkat anti kekerasan nyumponan syarat ...

  • Speed ​​Dial Outdoor IP Vandal Buktina Telepon Darurat Umum Pikeun Kios-JWAT151V

    Dial gancang IP luar ...

    Perkenalan Produk JWAT151V Vandal Buktina Telepon Darurat Umum dirancang pikeun ngadamel solusi sistem telepon Kios anu efisien.Awak telepon didamel tina stainless steel SUS304 (baja gulung tiis pilihan), résistansi korosi sareng résistansi oksidasi, kalayan héndsét tensile tinggi anu mampuh kakuatan gaya 100kg.Gampang pisan dipasang sareng disaluyukeun kana témbok. Gampang ngalereskeun perumahan sareng pelat tonggong ngalangkungan 4 screws. Panel gaduh 5 tombol dial gancang sareng kuantitas tombol ...

  • Vandal tahan stainless steel Ukuran Besar Panjara Tembok Gunung Telephone pikeun Jail-JWAT147

    Noda tahan vandal...

    Perkenalan Produk Telepon ieu didamel tina bahan stainless steel, anti korosi, anti oksidasi, Sadaya permukaan dipotong laser atanapi langsung dibentuk pikeun bentuk anu sampurna.Basajan dipasang ngaliwatan screws tamper.All telepon boga screws kaamanan pikeun nguatkeun perumahan.Grommet handap nyadiakeun kaamanan kuat pikeun handset Armored ari.Panel boga kartu instruksi jandéla nu bisa nulis hiji hal pikeun némbongkeun. Dilengkepan screws kaamanan tamper pikeun stren ditambahkeun ...

  • Mini Wall Leutik dial langsung ringdown telepon panjara pikeun puseur kaséhatan-JWAT132

    Tembok Mini Leutik Langsung...

    Perkenalan Produk JWAT145 Telepon penjara ringdown dial langsung dirancang pikeun ngadamel sistem komunikasi kaamanan anu dipercaya.telepon nu bisa dipilih ku SUS304 stainless steel atawa Tiis digulung bahan baja, bahan stainless steel leuwih tahan ka corrosion.The Armored ari handset bisa nyadiakeun leuwih ti 100kg kakuatan tensile strength.Equipped kalawan tamper screws kaamanan tahan pikeun kakuatan ditambahkeun.The. lawang kabel aya dina tonggong telepon pikeun nyegah tina arti...

  • Telepon Umum Telepon Umum Handset Indoor Telepon Umum pikeun Rumah Sakit-JWAT139

    Handset jero rohangan anu kasar ...

    Perkenalan Produk JWAT139 Vandal Proof Payphone Telepon umum dirancang pikeun ngadamel solusi sistem telepon rumah sakit anu efisien.Awak telepon didamel tina stainless steel SUS304 (baja gulung tiis pilihan), résistansi korosi sareng résistansi oksidasi, kalayan héndsét tensile tinggi anu mampuh kakuatan gaya 100kg.Pisan Gampang masang tur saluyukeun kana wall.Easy mun ngalereskeun perumahan jeung backplate ngaliwatan 4 screws.The panel boga hiji tombol kontrol volume sarta hiji speed dia ...

  • Armored narapidana langsung Connect Voip Analog Telephone pikeun panjara Koridor-JWAT137D

    Tahanan Armored Langsung ...

    Perkenalan Produk JWAT137D Vandal Buktina Telepon penjara umum dirancang pikeun ngadamel solusi sistem telepon panjara anu efisien.Telepon tiasa dipilih ku stainless steel SUS304 atanapi baja gulung tiis, tahan korosi sareng tahan oksidasi.Aya kartu instruksi windows nu bisa nyieun catetan.Panel boga kartu instruksi jandéla nu bisa nulis hal pikeun show.On backplate nu, Aya lawang kabel pikeun nyegah ti karuksakan jieunan.Jeung Full séng alloy keypa ...

  • Telepon Tahanan Dipasang Tembok Terjal sareng Tombol Kontrol Volume-JWAT137

    Tembok Kasar Dipasang Di...

    Perkenalan Produk JWAT137 Telepon tahanan umum anu tahan vandal dirancang pikeun ngajantenkeun komunikasi sistem telepon panjara anu dipercaya.Awak telepon didamel tina stainless steel SUS304 (baja gulung tiis pilihan), résistansi korosi sareng résistansi oksidasi, kalayan héndsét tensile tinggi anu mampuh kakuatan gaya 100kg.Kacida Gampang pikeun masang tur saluyukeun kana wall.Easy mun ngalereskeun perumahan jeung backplate ngaliwatan 4 screws.Equipped kalawan screws kaamanan tamper tahan pikeun nambahkeun ...

  • Garis Panas Telepon Otomatis Buktina Vandal Telepon Umum pikeun Lembaga Pemasyarakatan-JWAT135

    Hot line Otomatis dia...

    Produk Perkenalan Joiwo's Auto Dial Vandal Buktina, Armored Hotline Visitation No-Dial Phone ,nyadiakeun komunikasi dual langsung pikeun wewengkon visitation panjara, asrama, Institusi pemasyarakatan, kamar kontrol, rumah sakit, kantor pulisi, mesin ATM, bandara, stadion, gerbang jeung entryways.Kami tim profésional kalayan insinyur R&D dina telekomunikasi jail Filed Ti 2005 Taun sarta geus kaliwat ISO9001, FCC, CE, sertipikat Rohs.Joiwo mangrupikeun pilihan kahiji anjeun pikeun komunikasi sistem jail....

Studi Kasus

WARTA

Service Mimiti

  • Handset telepon pemadam kebakaran

    Naon Peran Handset Telepon Fireman Play dina Sistem Alarm Seuneu?

    Dina sagala sistem alarm seuneu, peran hiji handset telepon darurat krusial.Alat khusus ieu janten jalur hirup antara patugas pemadam kebakaran sareng dunya luar nalika kaayaan darurat.Kalayan ngagunakeun téknologi sareng bahan canggih, héndsét portabel pemadam kebakaran nyayogikeun ...

  • héndsét telepon adn jack

    Naon fungsi jack telepon pikeun sistem alarm?

    Jacks telepon maénkeun peran penting dina sistem alarm, utamana dina kaamanan seuneu jeung tanggap darurat.Salaku produsén ngarah sarta supplier of jacks telepon firefighter, SINIWO komitmen pikeun nyadiakeun produk kualitas luhur nu minuhan fungsi dasar tina sistem alarm.Tim profésional kami ...