Darurat telepon bebas debu buktina interkom pikeun kamar Beresih-JWAT401

Katerangan pondok:

Teleponna tahan vandal sareng tahan cuaca, nyayogikeun komunikasi sora-sora gratis pikeun daérah umum.Komponén internal ditangtayungan ku kandang tahan cuaca di tukangeun faceplate.

Joiwo Intercom Telephones nampilkeun tahan vandal, bahan baja, kelas pertahanan tahan cai IP54-IP65 anu tiasa dipasang dina jero ruangan atanapi luar, Gampang ngabersihan, tahan korosi anu luhur, kakuatan mékanis anu luhur sareng résistansi dampak anu kuat.

Kalayan tim R&D profésional dina solusi telekomunikasi industri anu diajukeun saprak 2005 Taun, Unggal Telepon Intercom parantos lulus sertipikat internasional FCC, CE.

Panyadia pilihan kahiji anjeun pikeun solusi komunikasi inovatif sareng produk kalapa pikeun komunikasi Kasalametan sareng Darurat.

 


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

JWAT401 Telepon Handsfree Bukti Vandal dirancang pikeun ngadamel solusi sistem interkom darurat anu efisien.
Telepon kamar bersih ngadopsi desain téknologi pang anyarna tina terminal telepon kamar beresih sareng steril.Mastikeun yén euweuh gap atawa liang dina beungeut parabot, sarta aya dasarna euweuh design gilig dina beungeut instalasi.
Awak telepon didamel tina baja tahan karat SUS304, anu gampang disanitasi ku cara nyeuseuh sareng deterjen sareng agén baktéri.Lawang kabel perenahna di tukangeun telepon pikeun ngajagaan tina karusakan anu dihaja.
Sababaraha variasi telepon nu sadia, kaasup kelir custom, pilihan jeung keypads atawa tanpa keypads, sarta pilihan jeung tombol fungsi tambahan kana pamundut.
Bagian telepon diproduksi di bumi, ngamungkinkeun pikeun kustomisasi komponén sapertos keypads.

Fitur

1.Standar Analog telepon.Vérsi SIP sadia.
2.Robust perumahan, diwangun tina 304 bahan stainless steel.
3.4 X Tamper buktina screws pikeun ningkatna
4.Leungeun-gratis Operasi.
5.Vandal tahan kenop stainless steel.
6. Siram Pamasangan.
7.Weather panyalindungan buktina IP54-IP65 nurutkeun sarat buktina cai béda.
8.Connection: RJ11 screw terminal kabel pasangan.
9.Self-dijieun telepon suku cadang sadia.
10.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.

Aplikasi

VAV

Interkom biasana dianggo dina lingkungan anu dikontrol sapertos kamar bersih, laboratorium, daérah isolasi di rumah sakit, daérah steril, ogé dina lift / lift, tempat parkir, penjara, platform karéta api / metro, kantor pulisi, mesin ATM, stadion, kampus. , mall balanja, panto, hotél, jeung wangunan luar.

Parameter

Barang data teknis
Sasayogian tanaga Telepon Line Powered
Voltaseu DC48V
Sayaga Gawé Ayeuna ≤1mA
Tanggapan Frékuénsi 250~3000 Hz
Volume ringer > 85dB(A)
Kelas korosi WF2
Suhu Ambient -40 ~ + 70 ℃
Tingkat anti vandalisme IK9
Tekanan atmosfir 80~110KPa
Beurat 2 kg
Kalembaban rélatif ≤95%
Pamasangan Dipasangkeun

Diménsi Gambar

AVASV

Panyambung sadia

ascasc (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

ascasc (3)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: