Telepon Industrial Lift Intercom Lift pikeun Telepon darurat-JWAT409

Katerangan pondok:

JWAT409 Ieu telepon éléktronik pinuh nu incorporates loba fitur kapanggih dina telepon komérsial modern.Eta nyadiakeun fasilitas komunikasi loudspeaking handsfree, salaku intercoms PBX switching, atawa gandeng langsung ka jaringan telekomunikasi umum.

Intercom mangrupakeun siram atawa permukaan dipasang Unit.Nalika dipasang sareng sealant antarmuka anu cocog, rating tahan cai IP anu luhur pisan tiasa dihontal.

Kalayan tim R&D profésional dina solusi telekomunikasi industri anu diajukeun saprak 2005 Taun, Unggal Telepon Intercom parantos lulus sertipikat internasional FCC, CE.

Panyadia pilihan kahiji anjeun pikeun solusi komunikasi inovatif sareng produk kalapa pikeun komunikasi industri.

 

 


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Telepon JWAT409 Lift Intercom Elevator ieu nyadiakeun komunikasi loudspeaking hands-free ngaliwatan jalur Telepon Analog atanapi jaringan VOIP anu tos aya sareng cocog pikeun lingkungan anu steril.
Awak telepon didamel tina bahan stainless steel SUS304, tahan Vandal, Telepon asup dituduhkeun ku LED anu kedip-kedip.Kalayan Dua tombol fungsi, Dina tipe Analog, hiji bisa jadi tombol SOS, hiji lianna bisa jadi tombol spiker;Dina tipe Voip, Dua tombol pikeun panggero darurat SOS atawa prasetél fungsi séjén kawas volume adjustable.
Sababaraha vérsi sayogi, warna disaluyukeun sareng papan tombol, tanpa papan tombol sareng upami dipénta kalayan tombol fungsi tambahan.
bagian telepon dihasilkeun ku timer dijieun, unggal bagian kawas keypad bisa ngaropéa.

Fitur

1.Telepon analog tradisional.Aya versi SIP sadia.
2. perumahan mantap, perumahan mantap, dijieunna tina 304 stainless steel.
Tombol 3.Stainless steel anu tahan vandalism.Optional LED indikator tombol.
4.Sadaya-cuaca panyalindungan mimitian ti lP54 mun IP65.
5.Two tombol panggero darurat
6. Kalawan catu daya éksternal, tingkat sora bisa ngaleuwihan 90dB.
Leungeun-free operasi sadia.
8. Ieu siram dipasang.
9.RJ11 screw terminal kabel pasangan dipaké pikeun sambungan.
10.A bagian telepon cadang dihasilkeun ku leungeun geus sadia.
11. Patuh sareng CE, FCC, RoHS, sareng ISO9001.

Aplikasi

VAV

Intercom biasana dianggo di Pabrik Pangan, Kamar Beresih, Laboratorium, Daérah Isolasi Rumah Sakit, Daérah Steril, sareng lingkungan larangan sanésna.Ogé sadia pikeun Elevators / Lifts, kavling parkir, Penjara, Railway / platform Metro, Rumah Sakit, stasiun Pulisi, mesin ATM, Stadion, Kampus, mall balanja, Panto, Hotel, wangunan luar jsb.

Parameter

Barang data teknis
Sasayogian tanaga Telepon Line Powered
Voltaseu DC48V
Sayaga Gawé Ayeuna ≤1mA
Tanggapan Frékuénsi 250~3000 Hz
Volume ringer > 85dB(A)
Kelas korosi WF1
Suhu Ambient -40 ~ + 70 ℃
Tingkat anti vandalisme Ik10
Tekanan atmosfir 80~110KPa
Beurat 2,5 kg
Kalembaban rélatif ≤95%
Pamasangan Dipasangkeun

Diménsi Gambar

AVA

Panyambung sadia

ascasc (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

ascasc (3)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: