Industrial Analog Voip Public Handsfree Speakerphone Intercom Kasalametan SOS Darurat Telephone-JWAT411

Katerangan pondok:

JWAT411 perumahan terjal diwangun ku SUS 304 stainless steel sarta dilengkepan tombol logam waterproof pikeun pitulung dialing.Wiring dina tonggong telepon, ku kituna telepon Sigana geulis tur exquisite.Tipe Analog / Tipe Voip / Tipe GSM pilihan.

Saterusna, bisa masang kaméra pikeun nelepon Video nurutkeun paménta pamaké, pikeun ngaronjatkeun kaamanan.

Intercom mangrupakeun siram atawa permukaan dipasang Unit.Nalika dipasang sareng sealant antarmuka anu cocog, rating tahan cai IP anu luhur pisan tiasa dihontal.

Kalayan tim R&D profésional dina solusi telekomunikasi industri anu diajukeun saprak 2005 Taun, Unggal Telepon Intercom parantos lulus sertipikat internasional FCC, CE.

Panyadia pilihan kahiji anjeun pikeun solusi komunikasi inovatif sareng produk kalapa pikeun komunikasi industri.

 


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

JWAT411 Safety Speakerphone Intercom ieu nyadiakeun komunikasi loudspeaking hands-free ngaliwatan saluran Analog Telephone atanapi jaringan VOIP anu tos aya sareng cocog pikeun lingkungan anu steril.
Awak telepon dijieunna tina bahan stainless steel SUS304, tahan Vandal, Lampu indikator SOS tombol optional.Single atawa Dual tombol pilihan dial otomatis kalawan programming jauh.
Sababaraha vérsi sayogi, warna disaluyukeun sareng papan tombol, tanpa papan tombol sareng upami dipénta kalayan tombol fungsi tambahan.
bagian telepon dihasilkeun ku timer dijieun, unggal bagian kawas keypad bisa ngaropéa.

Fitur

1.Standar Analog telepon.Vérsi SIP sadia.
perumahan 2.Robust, perumahan mantap, diwangun ku 304 bahan stainless steel.
3.Vandal tombol tahan karat.Indikator LED pikeun tombol pilihan.
4.All panyalindungan cuaca IP54 mun IP65.
5. Hiji tombol pikeun panggero darurat.
6. Kalawan catu daya éksternal, tingkat sora bisa ngahontal leuwih ti 90db.
7.Leungeun-gratis Operasi.
8. Siram dipasang.
9.Connection: RJ11 screw terminal kabel pasangan.
10.Self-dijieun telepon suku cadang sadia.
11.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.

Aplikasi

VAV

Intercom biasana dianggo di Pabrik Pangan, Kamar Beresih, Laboratorium, Daérah Isolasi Rumah Sakit, Daérah Steril, sareng lingkungan larangan sanésna.Ogé sadia pikeun Elevators / Lifts, kavling parkir, Penjara, Railway / platform Metro, Rumah Sakit, stasiun Pulisi, mesin ATM, Stadion, Kampus, mall balanja, Panto, Hotel, wangunan luar jsb.

Parameter

Barang data teknis
Sasayogian tanaga Telepon Line Powered
Voltaseu DC48V
Sayaga Gawé Ayeuna ≤1mA
Tanggapan Frékuénsi 250~3000 Hz
Volume ringer > 90dB(A)
Kelas korosi WF1
Suhu Ambient -40 ~ + 70 ℃
Tingkat anti vandalisme Ik10
Tekanan atmosfir 80~110KPa
Beurat 2 kg
Kalembaban rélatif ≤95%
Pamasangan Dipasangkeun

Diménsi Gambar

AVAV

Panyambung sadia

ascasc (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

ascasc (3)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: