Tentang Kami

Ngeunaan Perusahaan Kami

Ningbo Joiwo Explosion-proof Science and Technology Co., Ltd. perenahna di Jalan Yangming West, Jalan Yangming, Kota Yuyao, Propinsi Zhejiang.Garis produk kami kalebet telepon tahan ledakan, telepon tahan cuaca, telepon panjara sareng telepon umum tahan vandal sanés.Kami ngadamel sabagéan ageung bagéan telepon ku nyalira sareng masihan kami seueur kauntungan pikeun biaya sareng kontrol kualitas.telepon urang loba dipaké di jails, sakola, bejana, minyak bumi jeung platform pangeboran minyak jsb telepon jail urang ogé geus miboga reputasi alus ti konsumén urang di AS, Éropa jeung Wétan Tengah.

pausahaan2

Pabrik urang dipindahkeun kana situs anyar dina 2005 kalawan aréa produksi 20000 méter pasagi sarta dilengkepan produksi modern jeung mesin ngolah.Perusahaan kami ngagaduhan kamampuan R&D, manufaktur, perakitan, uji, pamasangan sareng jasa téknis.Urang taat kana prinsip "customer-centric" jeung salawasna abide ku partnership strategis jangka panjang jeung konsumén urang, narékahan pikeun jadi pelopor dina widang jeung nyieun brand kelas munggaran.

Naha Milih Kami

jasa saatos-diobral
Kahiji kalina nyadiakeun Anjeun sareng solusi profésional.

Pangiriman On Time
Kahiji kalina nyadiakeun Anjeun sareng solusi profésional.

Konsési harga
Kahiji kalina nyadiakeun Anjeun sareng solusi profésional.

Jiwa Usaha
Kahiji kalina nyadiakeun Anjeun sareng solusi profésional.

ngeunaan (2)
ngeunaan (1)

Kami ngajalankeun bisnis sadunya sareng fokus kami di daérah Éropa, Asia sareng Afrika sareng ngawangun hubungan anu kuat sareng para nasabah.Sanajan kitu, rentang produk salawasna ngamekarkeun nurutkeun pangabutuh konsumén urang.

Petik Gancang jeung Service Sampling.
Kualitas sareng palanggan anu pangheulana mangrupikeun standar kami.
Perusahaan terpadu sareng ilmiah, industri, dagang.

Perusahaan Tembongkeun

pintonan3
pintonan2
nempokeun
pintonan1

Produsén profésional

Kapuasan pelanggan mangrupikeun tujuan pamungkas kami di JOIWO.Urang bakal neruskeun salajengna ngaoptimalkeun sistem manajemen bisnis urang jeung sistem layanan sanggeus-jualan, sangkan bisa nyadiakeun konsumén sabudeureun gawé kalawan pangalusna telepon buktina ledakan, telepon weatherproof, telepon jail jeung telepon umum tahan vandal séjén, dijieun ku jasa unggulan urang.Urang salawasna ngalakukeun pangalusna kami pikeun minuhan sagala kabutuhan konsumén urang.