tiis digulung baja ringdown kantor darurat bandara kampus telepon umum pikeun sakola-JWAT213

Katerangan pondok:

Ieu mangrupikeun telepon umum kalayan kelas perlindungan IP54, éta mangrupikeun kasus padet anu didamel tina baja anu digulung tiis kalayan dilapis bubuk pikeun kakuatan mékanis anu luhur sareng résistansi dampak, produk anu tiasa dipercaya sareng MTBF. Mode komunikasi anu panjang nyaéta Analog. , IP oge sadia.

Kalayan tés produksi sareng seueur tés sapertos uji éléktroakustik, uji FR, uji suhu Tinggi & Rendah, uji kahirupan kerja sareng sajabana, unggal telepon parantos diuji tahan cai sareng nampi sertipikat internasional.Simkuring gaduh pabrik sorangan kalawan bagian telepon timer dijieun, urang bisa nyadiakeun kalapa, jaminan kualitas, panyalindungan sanggeus-diobral telepon waterproof pikeun anjeun.

 


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Telepon Umum dirancang pikeun komunikasi sora dina lingkungan kasar & mumusuhan dimana efisiensi reliabilitas sareng kaamanan penting pisan. Kawas dina torowongan, laut, karéta api, jalan raya, bawah tanah, pembangkit listrik, dok, jsb.
Awak teleponna didamel tina baja anu digulung Tiis, tiasa dilapis bubuk ku warna anu béda-béda, dianggo kalayan ketebalan anu lumayan.Darajat panyalindungan IP54, nu bisa ningkatkeun ka IP65 gumantung kana paménta klien urang.Telepon gaduh 4 tombol dial gancang anu tiasa gaduh telepon nomer prasetél.
Sababaraha versi sadia, kalawan stainless steel Armored ari atawa spiral, kalawan keypad, tanpa keypad sarta dina pamundut kalawan tombol fungsi tambahan.

Fitur

1.Standar Analog telepon.Line telepon Powered.
2.Robust perumahan, diwangun tina baja digulung tiis kalawan bubuk coated
3.Vandal handset tahan kalawan lanyard baja internal tur grommet nyadiakeun kaamanan ditambahkeun pikeun ari handset.
4.Seng alloy keypad kalawan 4 tombol speed dial.
5.The circuit internal telepon adopts umum internasional ganda-sided sirkuit terpadu, nu boga kaunggulan tina panomeran akurat jeung komunikasi jelas.
6.Magnetic hook switch kalawan Reed switch.
7. Pilihan noise-canceling mikropon sadia.
8.Wall dipasang, instalasi basajan.
9.Weather panyalindungan buktina IP54.
10.Panyambungan: RJ11 screw terminal kabel pasangan.
11.Multiple warna sadia.
12.Self-dijieun telepon suku cadang sadia.
13.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.

Aplikasi

CAAVAV (1)

Telepon Umum Ieu idéal pikeun aplikasi Railway, aplikasi Kelautan, Torowongan.Pertambangan Bawah Tanah, Patugas Pemadam Kebakaran, Industri, Penjara, Penjara, Tempat Parkir, Rumah Sakit, Stasion Penjaga, Kantor Polisi, Aula Bank, mesin ATM, Stadion, di jero sareng di luar gedong jsb.

Parameter

Barang data teknis
Sasayogian tanaga Telepon Line Powered
Voltaseu DC48V
Sayaga Gawé Ayeuna ≤1mA
Tanggapan Frékuénsi 250~3000 Hz
Volume ringer ≥80dB(A)
Kelas korosi WF1
Suhu Ambient -40 ~ + 70 ℃
Tekanan atmosfir 80~110KPa
Kalembaban rélatif ≤95%
Tingkat anti vandalisme IK09
Pamasangan Dipasang témbok

Diménsi Gambar

AVAV

Panyambung sadia

ascasc (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

ascasc (3)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: