Otomatis Dial Hotline Darurat SOS Telepon Pikeun Komunikasi Darurat-JWAT205

Katerangan pondok:

Telepon JWAT205 mangrupikeun telepon darurat anu tiasa ngawujudkeun telepon otomatis sareng telepon asup.

Ningbo Joiwo geus fokus dina widang komunikasi industri saprak 2005. Pausahaan adina XL museurkeun kana manufaktur asesoris kayaning handset, Lawu, keypad, jsb Ieu perusahaan top3 di dunya dina widang asesoris.Ningbo Joiwo museurkeun kana widang telepon lengkep.Aya kaunggulan harga jeung kaunggulan kualitas kusabab bagian sorangan dijieunna.

 


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Awak telepon umum JWAT205 didamel tina baja gulung Tiis (bahan stainless steel opsional), bahan anu kuat pisan sareng tahan dampak, tiasa dilapis bubuk ku warna anu béda, dianggo kalayan ketebalan anu lega.Tingkat panyalindungan nyaéta IP54,
Urang tiasa ningkatkeun kelas pertahanan tina IP54 ka IP65 gumantung kana pamakean kaayaan anu béda.
Sababaraha versi sadia, kalawan stainless steel Armored ari atawa spiral, kalawan keypad, tanpa keypad sarta dina pamundut kalawan tombol fungsi tambahan.

Fitur

1.Standar Analog telepon.Line telepon Powered.
2.Robust perumahan, diwangun tina baja digulung tiis kalawan bubuk coated
3.Vandal handset tahan kalawan lanyard baja internal tur grommet nyadiakeun kaamanan ditambahkeun pikeun ari handset.
4.Magnetic hook switch kalawan Reed switch.
5.Telepon Hotline.Nalika handset diangkat, telepon bakal otomatis mencet nomer hotline.
6.Nomer telepon Hotline bisa diatur sarta dirobah lamun perlu.
7. Pilihan noise-canceling mikropon sadia.
8.Wall dipasang, instalasi basajan.
9.Weather panyalindungan buktina IP54.
10.Panyambungan: RJ11 screw terminal kabel pasangan.
11.Multiple warna sadia.
12.Self-dijieun telepon suku cadang sadia.
13.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.

Aplikasi

CAAVAV (1)

Telepon Umum ieu populér pikeun sakola, aplikasi karéta api, aplikasi Kelautan, Torowongan, Pertambangan Bawah Tanah, Patugas Pemadam Kebakaran, Industri, Penjara, Penjara, Tempat Parkir, Rumah Sakit, Stasion Penjaga, Kantor Polisi, Balai Bank, Mesin ATM, Stadion, di jero sareng di luar gedong. jsb.

Parameter

Barang data teknis
Sasayogian tanaga Telepon Line Powered
Voltaseu DC48V
Sayaga Gawé Ayeuna ≤1mA
Tanggapan Frékuénsi 250~3000 Hz
Volume ringer ≥80dB(A)
Kelas korosi WF1
Suhu Ambient -40 ~ + 70 ℃
Tekanan atmosfir 80~110KPa
Kalembaban rélatif ≤95%
Tingkat anti vandalisme IK09
Pamasangan Dipasang témbok

Diménsi Gambar

ACASV

Panyambung sadia

ascasc (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

ascasc (3)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: