Handset sistem alarem seuneu tipe pasagi sareng saklar PTT A23

Katerangan pondok:

Éta mangrupikeun héndsét sareng saklar push-to-talk pikeun sistem alarem seuneu sareng éta ngagentos mikropon cecekelan.

Salila 5 taun katukang, urang museurkeun pikeun mawa mesin otomatis anyar dina prosés produksi, kawas leungeun mékanis, mesin asihan otomatis, mesin lukisan otomatis jeung saterusna pikeun ngaronjatkeun kapasitas sapopoé jeung ngurangan biaya lengkep.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Salaku héndsét telepon pikeun sistem komunikasi alarm seuneu, kumaha carana ngajawab sambungan stabil sarta ngurangan noise ti tukang?Pikeun lingkungan outdoor, UL disatujuan bahan ABS jeung bahan Lexan anti UV PC sadia pikeun kagunaan béda;Kalayan rupa-rupa spiker sareng mikropon, héndsét tiasa dicocogkeun sareng sababaraha motherboard pikeun ngahontal sensitipitas anu luhur atanapi fungsi pangurangan bising;spiker alat bantu dédéngéan ogé tiasa dipilih pikeun jalma anu cacad dédéngéan sareng mikropon pangurangan bising tiasa ngabatalkeun sora tina latar tukang nalika ngawalon telepon;Kalayan saklar push-to-talk, éta tiasa ningkatkeun kualitas sora nalika ngaleupaskeun saklar.

Fitur

PVC Curly cord (Default), suhu gawé:
- Panjang kabel standar 9 inci di retracted, 6 suku sanggeus diperpanjang (Default)
- ngaropéa panjangna béda sadia.
2. Tali keriting PVC tahan cuaca (Opsional)
3. Tali keriting Hytrel (Opsional)

Aplikasi

avfaba (2)

Éta tiasa dianggo dina sistem alarm seuneu sareng panel telepon darurat pemadam kebakaran.

Parameter

Barang

data teknis

Kelas waterproof

IP65

Noise ambient

≤60dB

Frékuénsi Gawé

300~3400Hz

SLR

5~15dB

RLR

-7~2 dB

STMR

≥7dB

Suhu Gawé

Biasa: -20 ℃ ~ + 40 ℃

Husus: -40 ℃ ~ + 50 ℃

(Punten wartosan kami sateuacanna pamundut anjeun)

Kalembaban rélatif

≤95%

Tekanan atmosfir

80~110Kpa

Diménsi Gambar

asvsb

Panyambung sadia

avav

Sakur konektor anu ditunjuk tiasa didamel salaku pamenta palanggan.Hayu urang terang item nu pasti No sateuacanna.

Warna sadia

svav

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

vav

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: