Handset militér kasar pikeun H250 A25

Katerangan pondok:

Kalayan kelas waterproof IP67, héndsét ieu tiasa dianggo pikeun kendaraan militer, radio atanapi telepon militér.

Kalayan mesin uji profésional sapertos uji kakuatan tarik, mesin uji suhu luhur, mesin uji semprot slat sareng mesin uji RF, kami tiasa nawiskeun laporan tés anu pasti ka klien pikeun ngajantenkeun sadaya palanggan jelas tina sagala rinci sateuacanna.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Salaku héndsét telepon pikeun pamakéan militér, résistansi korosi jeung kelas waterproof mangrupakeun faktor pohara penting nalika ngarancang it.We nambahkeun sora waterproof ngalirkeun mémbran dina duanana mikropon jeung spiker sisi lajeng ngégél héndsét ku lem cai-bukti pikeun ngaronjatkeun kelas waterproof mun IP67. dina struktur.

Pikeun lingkungan militér, RoHS disatujuan serat bahan polycarbonate refinforced bisa dipaké;Pikeun mesin industri biasa, UL disatujuan bahan ABS jeung Lexan anti UV bahan PC sadia pikeun pamakéan béda;Pikeun pamakéan militér, handset ieu dijieun kalawan 1000 ohm panarima dina rentang frékuénsi 200-4000 KHz;Ogé kalawan struktur noise-ngurangan pikeun ngabolaykeun noise ti tukang.

avsav (1)

Fitur

1.TEPU militér Curly cord Dia 7mm (Default)
- Panjang kabel standar 9 inci di retracted, 6 suku sanggeus diperpanjang (Default)
- ngaropéa panjangna béda sadia.
2.Weather tahan PVC Curly ari (Opsional)
3. Tali keriting Hytrel (Opsional)

Aplikasi

avsav (1)

Éta tiasa dianggo dina alat-alat telekomunikasi militér, sagala jinis radio atanapi sistem telepon pulisi.

Parameter

Barang

data teknis

Kelas waterproof

IP67

Noise ambient

≤100dB

Frékuénsi Gawé

200~4000Hz

Suhu Gawé

Husus: -45 ℃ ~ + 55 ℃

Kalembaban rélatif

≤95%

Tekanan atmosfir

80~110Kpa

Diménsi Gambar

acvav

Panyambung sadia

p (2)

Sakur konektor anu ditunjuk tiasa didamel salaku pamenta palanggan.Hayu urang terang item nu pasti No sateuacanna.

Warna sadia

p (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

p (2)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: