Handset buktina vandal pikeun telepon panjara A02

Katerangan pondok:

Handset ieu utamana dirancang pikeun telepon panjara kalawan anti vandalisme, permukaan kasar jeung spasi disegel, jadi aman ngagunakeun eta di panjara.

Salila 5 taun katukang, urang museurkeun pikeun mawa mesin otomatis anyar dina prosés produksi, kawas leungeun mékanis, mesin asihan otomatis, mesin lukisan otomatis jeung saterusna pikeun ngaronjatkeun kapasitas sapopoé jeung ngurangan biaya lengkep.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Salaku héndsét dipaké di bui, anti vandalisme jeung fitur kaamanan anu faktor utama nu urang kudu consider.At mimitina, urang milih Chimei UL disatujuan bahan ABS pikeun ngaronjatkeun kelas anti vandalisme jadi bisa nanggung gaya rusak luhur ti tahanan.

Teras kumaha carana ningkatkeun kasalametan héndsét sareng ngahindarkeun éta janten senjata atanapi narkoba ku tahanan?Urang lem caps handset sarta taya sahijieun bisa muka eta ku leungeun;Urang custom tali Armored pondok nurutkeun pamundut pasti ulah tahanan ngagunakeun ari salaku pakarang di jail.

Ngeunaan mikropon sareng spiker, ieu bakal cocog sareng motherboard mesin pikeun nawiskeun sora kualitas luhur;Konektor kawat ogé tiasa disaluyukeun salaku pamundut pikeun nawiskeun sinyal anu stabil.

Fitur

SUS304 Tali lapis baja tahan karat (Default)
- Baku panjangna ari Armored 32 inci sarta 10 inci, 12 inci, 18 inci sarta 23 inci anu pilihan.
- Kalebet lanyard baja anu dipasang dina cangkang telepon.Tali baja anu cocog sareng kakuatan tarik anu béda.
- Diaméterna: 1.6mm, 0.063 ", Tarik beban uji: 170 kg, 375 lbs.
- Diaméterna: 2.0mm, 0.078 ", Tarik beban uji: 250 kg, 551 lbs.
- Diaméterna: 2.5mm, 0.095 ", Tarik beban uji: 450 kg, 992 lbs.

Aplikasi

svabg (2)

Handset buktina vandal ieu utamana dianggo pikeun telepon, tablet PC atanapi mesin vending di panjara.

Parameter

Barang

data teknis

Kelas waterproof

IP65

Ambient Noise

≤60dB

Frékuénsi Gawé

300~3400Hz

SLR

5~15dB

RLR

-7~2 dB

STMR

≥7dB

Suhu Gawé

Biasa: -20 ℃ ~ + 40 ℃

Husus: -40 ℃ ~ + 50 ℃

(Punten wartosan kami pamundut anjeun sateuacanna)

Kalembaban rélatif

≤95%

Tekanan atmosfir

80~110Kpa

Diménsi Gambar

svabg (1)

Panyambung sadia

p (2)

Sakur konektor anu ditunjuk tiasa didamel salaku pamenta palanggan.Hayu urang terang item nu pasti No sateuacanna.

Warna sadia

p (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

p (2)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: