Handset gaya K kasar pikeun telepon kampus A05

Katerangan pondok:

Éta mangrupikeun héndsét telepon klasik kalayan fitur tahan cai, anu dirancang pikeun telepon bayar, telepon kampus atanapi sistem méja pangiriman.

Salila 5 taun katukang, urang museurkeun pikeun mawa mesin otomatis anyar dina prosés produksi, kawas leungeun mékanis, mesin asihan otomatis, mesin lukisan otomatis jeung saterusna pikeun ngaronjatkeun kapasitas sapopoé jeung ngurangan biaya lengkep.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Salaku héndsét telepon pikeun telepon kampus, fitur buktina vandal sareng kelas tahan cai mangrupikeun faktor anu penting nalika milih héndsét.Pikeun lingkungan outdoor, UL disatujuan bahan ABS jeung bahan Lexan anti UV PC sadia pikeun kagunaan béda;Kalayan rupa-rupa spiker sareng mikropon, héndsét tiasa dicocogkeun sareng sababaraha motherboard pikeun ngahontal sensitipitas anu luhur atanapi fungsi pangurangan bising;Spéker alat bantu dédéngéan ogé tiasa dipilih pikeun jalma anu cacad sareng mikropon pangurangan bising tiasa ngabatalkeun sora ti latar tukang nalika ngawalon telepon.

Fitur

1. PVC Curly cord (standar), suhu operasi:
- Panjang chord standar nyaéta 9 inci nalika ditarik sareng 6 suku nalika diperpanjang (sacara standar).
- Panjangna ngaropéa sayogi.
2. PVC tali Curly anu tahan cuaca (opsional)
3. (Pilihan) Hytrel Curly ari
4. ari Armoured dijieunna tina SUS304 stainless steel (standar)
- Panjang kabel Armored standar nyaéta 32 inci, kalayan panjang alternatif 10 inci, 12 inci, 18 inci, sareng 23 inci.
- Kaasup lanyard baja nu napel cangkang telepon.Kakuatan tarik tina tali baja cocog variasina.
- Diaméterna: 1.6mm (0.063"), Tarik beban uji: 170 kg (375 lbs).
- Diaméterna: 2.0mm (0.078"), Tarik beban uji: 250 kg (551 lbs).
- Diaméterna: 2.5mm (0.095"), Tarik beban uji: 450 kg (992 lbs).

Aplikasi

cav

Éta tiasa dianggo dina telepon kampus, telepon umum atanapi sistem méja pangiriman.

Parameter

Barang

data teknis

Kelas waterproof

IP65

Noise ambient

≤60dB

Frékuénsi Gawé

300~3400Hz

SLR

5~15dB

RLR

-7~2 dB

STMR

≥7dB

Suhu Gawé

Biasa: -20 ℃ ~ + 40 ℃

Husus: -40 ℃ ~ + 50 ℃

(Punten wartosan kami sateuacanna pamundut anjeun)

Kalembaban rélatif

≤95%

Tekanan atmosfir

80~110Kpa

Diménsi Gambar

svav

Panyambung sadia

p (2)

Sakur konektor anu ditunjuk tiasa didamel salaku pamenta palanggan.Hayu urang terang item nu pasti No sateuacanna.

Warna sadia

p (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

p (2)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: