Handset telepon PTT pemadam kebakaran A15

Katerangan pondok:

Ieu mangrupikeun héndsét sareng saklar push-to-talk pikeun sistem telepon pemadam kebakaran sareng éta ngagentos mikropon gagang.

Salila 5 taun katukang, urang museurkeun pikeun mawa mesin otomatis anyar dina prosés produksi, kawas leungeun mékanis, mesin asihan otomatis, mesin lukisan otomatis jeung saterusna pikeun ngaronjatkeun kapasitas sapopoé jeung ngurangan biaya lengkep.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Salaku héndsét telepon pikeun sistem komunikasi patugas pemadam kebakaran, kumaha carana ngabéréskeun sambungan anu stabil sareng ngirangan sora tina latar tukang?Pikeun lingkungan outdoor, UL disatujuan bahan ABS jeung bahan Lexan anti UV PC sadia pikeun kagunaan béda;Kalayan rupa-rupa spiker sareng mikropon, héndsét tiasa dicocogkeun sareng sababaraha motherboard pikeun ngahontal sensitipitas anu luhur atanapi fungsi pangurangan bising;spiker alat bantu dédéngéan ogé tiasa dipilih pikeun jalma anu cacad dédéngéan sareng mikropon pangurangan bising tiasa ngabatalkeun sora tina latar tukang nalika ngawalon telepon;Kalayan saklar push-to-talk, éta tiasa ningkatkeun kualitas komunikasi nalika ngaleupaskeun saklar.

Fitur

1.PVC Curly cord (Default), suhu gawé:
- Panjang kabel standar 9 inci di retracted, 6 suku sanggeus diperpanjang (Default)
- ngaropéa panjangna béda sadia.
2. Tali keriting PVC tahan cuaca (Opsional)
3. Tali keriting Hytrel (Opsional)
4. SUS304 stainless steel Armored ari (Default)
- Baku panjangna ari Armored 32 inci sarta 10 inci, 12 inci, 18 inci sarta 23 inci anu pilihan.
- Kalebet lanyard baja anu dipasang dina cangkang telepon.Tali baja anu cocog sareng kakuatan tarik anu béda.
- Diaméterna: 1.6mm, 0.063 ", Tarik beban uji: 170 kg, 375 lbs.
- Diaméterna: 2.0mm, 0.078 ", Tarik beban uji: 250 kg, 551 lbs.
- Diaméterna: 2.5mm, 0.095 ", Tarik beban uji: 450 kg, 992 lbs.

Aplikasi

avav (2)

Handset tahan seuneu ieu utamana dipaké pikeun telepon industri nu dipaké dina gas & minyak zone picilakaeun.

Parameter

Barang

data teknis

Kelas waterproof

IP65

Noise ambient

≤60dB

Frékuénsi Gawé

300~3400Hz

SLR

5~15dB

RLR

-7~2 dB

STMR

≥7dB

Suhu Gawé

Biasa: -20 ℃ ~ + 40 ℃

Husus: -40 ℃ ~ + 50 ℃

(Punten wartosan kami sateuacanna pamundut anjeun)

Kalembaban rélatif

≤95%

Tekanan atmosfir

80~110Kpa

Diménsi Gambar

avav (1)

Panyambung sadia

p (2)

Sakur konektor anu ditunjuk tiasa didamel salaku pamenta palanggan.Hayu urang terang item nu pasti No sateuacanna.

Warna sadia

p (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

p (2)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: