Speed ​​Dial Outdoor IP Vandal Buktina Telepon Darurat Umum Pikeun Kios-JWAT151V

Katerangan pondok:

Alat kios merlukeun komunikasi telepon darurat, merenah, gancang.

Tim Joiwo henteu ngan ukur ngartos ieu, tapi ogé narékahan pikeun ngaleuwihan ekspektasi ieu bahkan pikeun konsumén anu paling hese.Telepon kami nawiskeun kualitas anu saé sareng parantos kabuktian tahan kana daérah pamakean anu luhur, nyiksa, vandalisme sareng lingkungan luar.

Telepon Umum Joiwo nampilkeun tahan vandal, bahan baja, kelas tahan tahan cai IP66 anu tiasa dipasang di luar, Gampang ngabersihan, tahan korosi anu luhur, kakuatan mékanis anu luhur sareng résistansi dampak anu kuat.

Kalayan tim R&D profésional dina solusi telekomunikasi industri anu diajukeun saprak 2005 Taun, Unggal Telepon Darurat Umum parantos lulus sertipikat internasional FCC, CE.

Panyadia pilihan kahiji anjeun pikeun solusi komunikasi inovatif sareng produk kalapa pikeun komunikasi Kios.

 

 


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

JWAT151V Vandal Buktina Telepon Darurat Umum dirancang pikeun nyieun solusi sistem telepon Kios efisien.
Awak telepon didamel tina stainless steel SUS304 (baja gulung tiis pilihan), résistansi korosi sareng résistansi oksidasi, kalayan héndsét tensile tinggi anu mampuh kakuatan gaya 100kg.Gampang pisan pikeun masang sareng saluyukeun kana témbok. Gampang ngalereskeun perumahan sareng pelat tukang ngalangkungan 4 screws. Panel gaduh 5 tombol dial gancang sareng kuantitas tombol sareng fungsina tiasa disaluyukeun Dilengkepan ku screws kaamanan tahan tamper pikeun kakuatan tambihan sareng kabel durability.The lawang aya dina tonggong telepon pikeun nyegah karuksakan jieunan.
Sababaraha vérsi sayogi, warna disaluyukeun sareng papan tombol, tanpa papan tombol sareng upami dipénta kalayan tombol fungsi tambahan.
Bagian telepon diproduksi ku nyalira, unggal bagian sapertos keypad, cradle, handset tiasa disaluyukeun.

Fitur

1. 304 cangkang bahan stainless steel, kakuatan mékanis tinggi jeung lalawanan dampak kuat.
2. Handset Heavy Duty sareng panarima anu cocog sareng Aid dédéngéan, Mikropon ngabatalkeun bising sayogi.
3. kenop speed dial stainless steel.
4. Sensitipitas spiker sareng mikropon tiasa disaluyukeun;métode sora coding pilihan kayaning G.729, G.723, G.711, G.722, G.726; Rojongan 2 garis SIP, SIP 2.0 (RFC3261).
5. Protokol IP: IPv4, TCP, UDP, TFTP, RTP, RTCP, DHCP, SIP.
6. Cuaca panyalindungan buktina ka IP66.
7. Tembok dipasang, instalasi basajan.
8 .Multiple housings jeung kelir.
9. suku cadang telepon timer dijieun sadia.
10. CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.

Aplikasi

cvava

Telepon stainless steel bisa dipaké dina rupa-rupa aplikasi kayaning di jails, rumah sakit, rigs minyak, platform, asrama, bandara, kamar kontrol, palabuhan sally, sakola, pabrik, Gerbang na entryways, telepon PREA, atawa ruang tunggu jsb.

Parameter

Barang data teknis
Protokol komunikasi SIP 2.0 (RFC-3261)
Voltaseu POE atanapi AC100-240V
Sayaga Gawé Ayeuna ≤1mA
Tanggapan Frékuénsi 250~3000 Hz
Volume ringer > 85dB(A)
Kelas korosi WF2
Suhu Ambient -40 ~ + 70 ℃
Tingkat anti vandalisme IK10
Tekanan atmosfir 80~110KPa
Beurat 4 kg
Kalembaban rélatif ≤95%
Pamasangan Dipasang témbok

Diménsi Gambar

vava

Panyambung sadia

ascasc (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

ascasc (3)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: