Telepon IP Jail Tahan Vandal Spésifik pikeun komunikasi prision-JWAT906

Katerangan pondok:

Ieu telepon IP jail tahan vandal husus, dirancang dina stainless steel, nu ngajadikeun eta IP65 waterproof.with kakuatan mékanis tinggi jeung tahan dampak kuat.so eta pohara populér di industri telepon panjara.

Kusabab 2005, kami gaduh tim panalungtikan sareng pamekaran komunikasi industri profésional.Unggal telepon jail geus undergone inspeksi kualitas ketat, anti kekerasan jeung tés séjén sarta meunangkeun sertipikat internasional.Simkuring gaduh pabrik sorangan, asesoris telepon homemade, urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng telepon jail kalapa kalawan jaminan kualitas sarta jaminan sanggeus-diobral.

 


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Telepon panjara dirancang pikeun komunikasi sora di lingkungan fasilitas lapas dimana reliabilitas, efisiensi sareng kaamanan penting pisan.Tangtosna, telepon ieu ogé seueur dianggo di bank mandiri, stasion, koridor, bandara, tempat anu indah, alun-alun, pusat balanja sareng tempat-tempat sanés.
Awak telepon eta dijieunna tina stainless steel, bahan pisan kuat kalawan ketebalan hébat.Tingkat panyalindungan IP65, sarta tingkat anti kekerasan meets sarat industri panjara. Handset tahan vandal kalawan ari Armored na grommet nyadiakeun kaamanan ditambahkeun pikeun ari handset.
Sadia dina sagala rupa versi kalawan stainless steel kawat Armored atawa kawat hélik, nganggo atanapi henteu sareng keypad sarta kalawan tombol fungsi tambahan dina pamundut.

Fitur

1. Aksés langsung ka Ethernet, bagean cross-jaringan sarta cross-jalur
2. Siaran shouting ka wewengkon mana otoritas diwenangkeunZinc alloy keypad kalawan tombol kontrol volume.
3. Séng alloy keypad kalawan 3 DSS speed kenop fungsi dial nu bisa nyetél fungsi béda nurutkeun pangabutuh anjeun.
4. 304 cangkang bahan stainless steel, kakuatan mékanis tinggi jeung lalawanan dampak kuat.
5. Desain perumahan telepon gaduh waterproof na dustproof kelas IP65, teu perlu panutup waterproof.
6.The circuit internal tina telepon adopts internasional universal dua kali sided terpadu circuit, nu boga kaunggulan tina akurat angka ngirim, komunikasi jelas tur operasi stabil.
7. Pilihan noise-canceling mikropon sadia
8.Magnetic hook switch kalawan Reed switch.
9.Wall dipasang, instalasi basajan.
10.Panyambungan: RJ11 screw terminal kabel pasangan.
11.Multiple warna sadia.
12.Self-dijieun telepon suku cadang sadia.
13.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh

Aplikasi

ascasc (1)

Telepon Jail Ieu Populér pisan dina rupa-rupa aplikasi sapertos di penjara, rumah sakit, rig minyak, platform, asrama, bandara, kamar kontrol, palabuhan sally, sakola, pabrik, gerbang sareng jalan masuk, telepon PREA, atanapi ruang tunggu jsb.

Parameter

Barang data teknis
Voltaseu DC48V
Sayaga Gawé Ayeuna ≤1mA
Tanggapan Frékuénsi 250~3000 Hz
Volume ringer ≤80dB(A)
Kelas korosi WF1
Suhu Ambient -30 ~ + 70 ℃
Tekanan atmosfir 80~110KPa
Kalembaban rélatif ≤95%
Liang kalungguhan 1-Ø5
Beurat 3,5 kg
Pamasangan Dipasang témbok

Diménsi Gambar

avasva

Panyambung sadia

ascasc (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

ascasc (3)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: