Telepon Umum Telepon Umum Handset Indoor Telepon Umum pikeun Rumah Sakit-JWAT139

Katerangan pondok:

Rumah sakit sareng puskesmas bakal nyuhunkeun telepon anu kuat sareng awét pikeun komunikasi darurat sareng umum.

Telepon kami nganggo bahan baku 100% sareng nyayogikeun kualitas anu saé sareng jasa saatos penjualan.

Salian ti rumah sakit, telepon sapertos ogé dianggo di panjara.Panjara ngagaduhan syarat anu langkung luhur sareng panyalindungan anu langkung saé.

Salian ti rumah sakit, telepon sapertos ogé dianggo di panjara.Panjara ngagaduhan syarat anu langkung luhur sareng panyalindungan anu langkung saé.Pamaké di panjara bisa jadi leuwih telenges sarta kadang luh cecekelan.Ningbo Joiwo nyadiakeun bahan handset neneng jeung plat casing nyadiakeun jaminan pikeun sistem interkom di bui.

Panyadia pilihan kahiji anjeun pikeun solusi komunikasi inovatif sareng produk kalapa pikeun komunikasi Rumah Sakit.

 


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

JWAT139 Vandal Proof Payphone Telepon Umum dirancang pikeun ngadamel solusi sistem telepon rumah sakit anu efisien.
Awak telepon didamel tina stainless steel SUS304 (baja gulung tiis pilihan), résistansi korosi sareng résistansi oksidasi, kalayan héndsét tensile tinggi anu mampuh kakuatan gaya 100kg.Gampang pisan pikeun masang sareng saluyukeun kana témbok. Gampang ngalereskeun perumahan sareng pungkur ngalangkungan 4 screws. Panel gaduh hiji tombol kontrol volume sareng hiji tombol dial speed.Under tombol, éta gaduh kartu instruksi windows anu tiasa nyerat hal pikeun nunjukkeun. Dilengkepan screws kaamanan tamper pikeun kakuatan tambahan sarta durability.The lawang sambungan kabel aya dina tonggong telepon pikeun nyegah karuksakan jieunan.
Sababaraha vérsi sayogi, warna disaluyukeun sareng papan tombol, tanpa papan tombol sareng upami dipénta kalayan tombol fungsi tambahan.
Bagian telepon diproduksi ku nyalira, unggal bagian sapertos keypad, cradle, handset tiasa disaluyukeun.

Fitur

1.Standar Analog telepon.Line telepon Powered.
2.304 cangkang bahan stainless steel, kakuatan mékanis tinggi sareng résistansi dampak anu kuat.
3.Vandal handset tahan kalawan ari Armored na grommet nyadiakeun kaamanan ditambahkeun pikeun ari handset.
4.Seng alloy keypad kalawan kontrol volume button.Weather disegel tactile keypad digital.
5.Magnetic hook switch kalawan Reed switch.
6. Pilihan noise-canceling mikropon sadia
7. Wall dipasang, instalasi basajan.
8.Weather panyalindungan buktina IP65.
9.Connection: RJ11 screw terminal kabel pasangan.
10.Multiple warna sadia.
11.Self-dijieun telepon suku cadang sadia.
12.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.

Aplikasi

ascasc (1)

Telepon buktina vandal ieu populér pikeun seueur daérah aplikasi sapertos di penjara, lembaga pemasyarakatan, rumah sakit, pusat kaséhatan, platform, asrama, bandara, tempat parkir, kamar kontrol, palabuhan sally, kampus, pabrik, ruangan penjaga, gerbang sareng jalan masuk, PREA telepon, atanapi ruang tunggu jsb.

Parameter

Barang data teknis
Sasayogian tanaga Telepon Line Powered
Voltaseu 24--65 VDC
Sayaga Gawé Ayeuna ≤1mA
Tanggapan Frékuénsi 250~3000 Hz
Volume ringer > 85dB(A)
Kelas korosi WF1
Suhu Ambient -40 ~ + 70 ℃
Tingkat anti vandalisme IK10
Tekanan atmosfir 80~110KPa
Kalembaban rélatif ≤95%
Pamasangan Dipasang témbok

Diménsi Gambar

avasv

Panyambung sadia

ascasc (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

mesin nguji

ascasc (3)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: