Garis Panas Telepon Otomatis Buktina Vandal Telepon Umum pikeun Lembaga Pemasyarakatan-JWAT135

Katerangan pondok:

Joiwo's Auto Dial Vandal Proof, Armored Hotline Visitation No-Dial Phone, nawiskeun komunikasi efisien langsung pikeun daérah kunjungan panjara, asrama, Institusi pemasyarakatan, kamar kontrol, rumah sakit, kantor polisi, mesin ATM, bandara, stadion, gerbang sareng jalan masuk.

Kalayan tim R&D profésional dina telekomunikasi penjara umum industri anu diajukeun saprak 2005 Taun, Unggal Telepon Tahan Vandal parantos lulus sertipikat internasional FCC, CE.

Panyadia pilihan kahiji anjeun pikeun solusi komunikasi inovatif sareng produk kalapa pikeun komunikasi Jail.

 


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Joiwo's Auto Dial Vandal Proof, Armored Hotline Visitation No-Dial Phone ,nyadiakeun komunikasi dual langsung pikeun wewengkon visitation panjara, asrama, Institusi pemasyarakatan, kamar kontrol, rumah sakit, stasiun pulisi, mesin ATM, bandara, stadion, gerbang jeung entryways.
Kami tim profésional kalayan insinyur R&D dina telekomunikasi jail Filed Ti 2005 Taun sarta geus kaliwat ISO9001, FCC, CE, sertipikat Rohs.
Joiwo mangrupikeun pilihan kahiji anjeun pikeun komunikasi sistem jail.

Fitur

1.Standar Analog telepon.Line telepon Powered.
2.304 cangkang bahan stainless steel, kakuatan mékanis tinggi sareng résistansi dampak anu kuat.
3.Vandal handset tahan kalawan lanyard baja internal tur grommet nyadiakeun kaamanan ditambahkeun pikeun ari handset.
4.Dipencét otomatis.
5.Magnetic hook switch kalawan Reed switch.
6. Pilihan noise-canceling mikropon sadia
7. Wall dipasang, instalasi basajan.
8.Connection: RJ11 screw terminal kabel pasangan.
9.Multiple warna sadia.
10.Self-dijieun telepon suku cadang sadia.
11. CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh

Aplikasi

ascasc (1)

Telepon stainless steel SUS304 ieu tiasa dianggo sapertos di penjara, lembaga koréksi, rumah sakit, asrama, bandara, kamar kontrol, palabuhan sally, sakola, kampus, pusat kaséhatan, Perawatan Kecanduan Narkoba, gerbang sareng jalan masuk, telepon PREA, atanapi ruang tunggu jsb .

Parameter

Barang

data teknis

Sasayogian tanaga

Telepon Line Powered

Voltaseu

24--65 VDC

Sayaga Gawé Ayeuna

≤1mA

Tanggapan Frékuénsi

250~3000 Hz

Volume ringer

> 85dB(A)

Kelas korosi

WF1

Suhu Ambient

-40 ~ + 70 ℃

Tingkat anti vandalisme

IK10

Tekanan atmosfir

80~110KPa

Kalembaban rélatif

≤95%

Pamasangan

Dipasang témbok

Diménsi Gambar

scava

Panyambung sadia

ascasc (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

ascasc (3)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: