Telepon IP Weatherproof Industri Kalayan lampu lantera sareng spiker pikeun Proyék Torowongan-JWAT910

Katerangan pondok:

Pikeun ngurangan karuksakan lingkungan dina telepon, telepon waterproof ngagunakeun casing tahan cuaca logam.Casing anu kuat tiasa ngajagi telepon tina cilaka.Tingkat waterproof ngaleuwihan IP66, sarta airtightness alus.Dina kaayaan luar biasa, éta tiasa dianggo.

Unggal telepon weatherproof geus lulus waterproofness tur geus meunang sertifikasi standar internasional, sarta dilengkepan R & D tim terampil gawe dina sektor telekomunikasi industri saprak 2005. Simkuring boga tim kuat nyadiakeun layanan wholehearted ka customer iraha wae.We bisa nyadiakeun Anjeun ongkos- éféktif, kualitas-assured, panyalindungan sanggeus-diobral tina telepon waterproof saprak urang boga pabrik sorangan jeung bagian telepon timer dijieun.

 


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Awak telepon eta dijieunna tina alloy Aluminium, bahan paeh-casting pisan kuat, dipaké kalawan thicknesses berehan.Tingkat panyalindungan IP67, sanajan panto muka.Panto milu ngajaga bagian jero sapertos handset sareng keypad beresih.
Telepon tahan cai mangrupikeun telepon darurat anu dirarancang khusus pikeun dianggo dina industri luar.
Produsén telepon anu paling profésional di Asia!Telepon waterproof dijieun tina alloy aluminium via casting paeh dipaké dina torowongan.

Fitur

1.Aluminium alloy paeh-casting cangkang, kakuatan mékanis tinggi jeung lalawanan dampak kuat.
2. Handset Heavy Duty sareng panarima anu cocog sareng pitulung dédéngéan, mikropon ngabatalkeun bising.
3. Keypad.Buttons Steel bercahya bisa jadi ngonpigurasi ka beroperasi salaku SOS, ulang, jsb tombol.
4. Rojongan 2 garis SIP, SIP 2.0 (RFC3261).
5. Kodeu audio: G.711, G.722, G.729.
6. Protokol IP: IPv4, TCP, UDP, TFTP, RTP, RTCP, DHCP, SIP.
7. Echo kode pembatalan: G.167 / G.168.
8. Ngarojong duplex pinuh.
9. Wan / LAN: ngarojong mode Sasak.
10. Rojongan DHCP meunang IP dina port Wan.
11.Rojongan PPPoE pikeun xDSL.
12. Ngarojong DHCP meunang IP dina port Wan.
13.Weather kelas Protection buktina ka IP67.
14.With 15-25W spiker tanduk jeung lampu flash DC12V.
15.Wall dipasang, instalasi basajan.
16. The sadia kelir salaku pilihan.
17. Suku cadang telepon timer dijieun sadia.19. CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.

Aplikasi

bvswbsb

Telepon Weatherproof Ieu Populér Kanggo Torowongan, Pertambangan, Kelautan, Bawah Tanah, Stasion Métro, Platform Kareta api, Sisi Jalan Raya, Tempat Parkir, Pabrik Baja, Pabrik Kimia, Pembangkit Listrik sareng Aplikasi Industri Tugas Berat, Jsb.

Parameter

Barang data teknis
Tegangan Sinyal 100-230VAC
Sayaga Gawé Ayeuna ≤0.2A
Tanggapan Frékuénsi 250~3000 Hz
Daya Kaluaran Amplified 10~25W
Kelas korosi WF1
Suhu Ambient -40 ~ + 70 ℃
Tekanan atmosfir 80~110KPa
Kalembaban rélatif ≤95%
Kelenjar Kabel 3-PG11
Pamasangan Dipasang témbok
Tegangan Sinyal 100-230VAC

Diménsi Gambar

avavba

Panyambung sadia

ascasc (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

ascasc (3)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: