Telepon Weatherproof Industri Plastik sareng spiker pikeun Proyék Kelautan-JWAT305

Katerangan pondok:

Ieu téh hiji telepon weatherproof industri nu pinuh ngandung dina korosi tahan rékayasa matak palastik case.With waterproof case.With panto nyadiakeun panyalindungan lengkep ngalawan lebu jeung Uap ingress, hasilna produk kacida dipercaya jeung MTBF.It lila bisa nyambung ka spiker, polumeu spiker bisa disaluyukeun kalawan bébas.

Ningbo Joiwo gaduh tim R&D anu luar biasa, tim QC anu ketat, tim téknologi anu endah sareng tim penjualan jasa anu saé pikeun nawiskeun palanggan jasa sareng produk anu pangsaéna saprak 2005 Taun.

 


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Weatherproof Telephone dirancang pikeun komunikasi sora di lingkungan kasar & mumusuhan dimana efisiensi reliabiliti jeung kaamanan anu of prima importance.Like torowongan, laut, kareta api, jalan raya, bawah tanah, pembangkit listrik, darmaga, jsb.
Awak telepon eta dijieunna tina plastik Téknik, bahan suntik molding pisan kuat, dipaké kalawan thicknesses berehan.Tingkat panyalindungan IP67, sanajan panto muka.Panto milu ngajaga bagian jero sapertos handset sareng keypad beresih.
Sababaraha versi sadia, kalawan stainless steel Armored ari atawa spiral, nganggo atanapi henteu sareng panto, kalawan keypad, tanpa keypad sarta dina pamundut kalawan tombol fungsi tambahan.

Fitur

1.1.Engineering palastik suntik molding cangkang, kakuatan mékanis tinggi jeung lalawanan dampak kuat.
2. Telepon Analog Standar.
3.Heavy Kawajiban héndsét jeung panarima cocog Aid dédéngéan, Noise canceling mikropon.
4.Weather kelas Protection buktina ka IP67.
5.Waterproof séng alloy pinuh Keypad kalawan kenop fungsi nu bisa diprogram salaku speed dial / redial / flash ngelingan / ngagantung up / tombol bisu.
6.Wall dipasang, instalasi basajan.
7.Connection: RJ11 screw terminal kabel pasangan.
8. Tingkat sora ngirining: leuwih 80dB(A).
9.The sadia kelir salaku pilihan.
10. Suku cadang telepon timer dijieun sadia.
11. CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.

Aplikasi

bvswbsb

Telepon Weatherproof Ieu Populér Kanggo Kelautan, Torowongan, Pertambangan, Bawah Tanah, Stasion Métro, Platform Kareta api, Sisi Jalan Raya, Tempat Parkir, Tutuwuhan Baja, Pabrik Kimia, Pembangkit Listrik sareng Aplikasi Industri Tugas Berat, Jsb.

Parameter

Barang data teknis
Sasayogian tanaga Telepon Line Powered
Voltaseu 24--65 VDC
Sayaga Gawé Ayeuna ≤0.2A
Tanggapan Frékuénsi 250~3000 Hz
Volume ringer > 80dB(A)
Kelas korosi WF1
Suhu Ambient -40 ~ + 60 ℃
Tekanan atmosfir 80~110KPa
Kalembaban rélatif ≤95%
Liang kalungguhan 3-PG11
Pamasangan Dipasang témbok

Diménsi Gambar

bvswbsb

Panyambung sadia

ascasc (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

ascasc (3)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: