Telepon IP Weatherproof Industri pikeun Proyék Konstruksi-JWAT702

Katerangan pondok:

Ieu téh mangrupa telepon weatherproof industri nu pinuh ngandung dina korosi matak tahan alloy aluminium alloy case.With panto nyadiakeun panyalindungan lengkep ngalawan lebu jeung Uap ingress, hasilna produk kacida dipercaya jeung MTBF panjang.

Kalayan tim R&D profésional dina telekomunikasi industri Filed saprak 2005 Taun, Unggal telepon weatherproof geus waterproof diuji sarta ménta sertipikat internasional.Simkuring gaduh pabrik sorangan kalawan bagian telepon timer dijieun, urang bisa nyadiakeun kalapa, jaminan kualitas, panyalindungan sanggeus-diobral telepon weatherproof pikeun anjeun.

 


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Weatherproof Telephone dirancang pikeun komunikasi sora di lingkungan kasar & mumusuhan dimana efisiensi reliabiliti jeung kaamanan anu of prima importance.Like torowongan, laut, kareta api, jalan raya, bawah tanah, pembangkit listrik, darmaga, jsb.
Awak telepon eta dijieunna tina alloy Aluminium, bahan paeh-casting pisan kuat, dipaké kalawan thicknesses berehan.Tingkat panyalindungan IP67, sanajan panto muka.Panto milu ngajaga bagian jero sapertos handset sareng keypad beresih.
Sababaraha versi sadia, kalawan stainless steel Armored ari atawa spiral, nganggo atanapi henteu sareng panto, kalawan keypad, tanpa keypad sarta dina pamundut kalawan tombol fungsi tambahan.

Fitur

1. kasaluyuan ékspansi Sistim Strong, ngarojong standar SIP 2.0 (RFC3261) jeung protokol RFC patali;
2.Supports hiji-tombol panggero langsung dispatching fungsi stasiun;tilu kenop fungsi bisa wenang diatur
3. Desain dipaténkeun tina casing telepon téh waterproof na dustproof, teu perlu panutup waterproof, geulis tur praktis.
4.Aluminium alloy paeh-casting cangkang, kakuatan mékanis tinggi jeung lalawanan dampak kuat.
5.The beungeut cangkang ieu disemprot ku-suhu luhur listrik statik, nu boga pangabisa antistatic alus tur kelir panon-catching.
6.Temperature: Operasi: -30 ° C nepi ka + 65 ° C Nyimpen: -40 ° C nepi ka + 75 ° C.
7.The sadia kelir salaku pilihan.
8.Self-dijieun telepon suku cadang sadia.
9.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.

Aplikasi

bvswbsb

Telepon Weatherproof Ieu Populér Kanggo Torowongan, Pertambangan, Kelautan, Bawah Tanah, Stasion Métro, Platform Kareta api, Sisi Jalan Raya, Tempat Parkir, Pabrik Baja, Pabrik Kimia, Pembangkit Listrik sareng Aplikasi Industri Tugas Berat, Jsb.

Parameter

Barang data teknis
Protokol Komunikasi SIP 2.0(RFC-3261)
Panguat Audio 2.4W
Speaker Audio 2W
Jilid Bisa diatur
pasatujuan ngarojong RTP
Codec G.729, G.723, G.711, G.722, G.726
Sasayogian tanaga 12V (± 15%) / 1A DC atanapi PoE
LAN 10 / 100BASE-TX s Otomatis-MDIX, RJ-45
WAN 10 / 100BASE-TX s Otomatis-MDIX, RJ-45
Pamasangan Dipasang témbok
Protokol Komunikasi SIP 2.0(RFC-3261)

Diménsi Gambar

dsbsbsb

Panyambung sadia

ascasc (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

ascasc (3)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: