Industrial Wall Mounted Weatherproof handsfree intercom pikeun telekomunikasi-JWAT405

Katerangan pondok:

Joiwo Weatherproof leungeun bébas Darurat Telepon Industrial boga stabilitas hébat sarta pangabisa anti gangguan kuat, dina garis kalawan standar nasional GB / T 15279-94.Telepon ngadukung komunikasi dupleks lengkep, sareng komunikasi dua arah.Telepon dirarancang dumasar kana sarat stabilitas dikurangan 40 derajat dugi ka 60 derajat di luhur enol, sareng indéks téknisna aya dina tingkat internasional.Kinerja waterproofing telepon telepon nepi ka IP66, sarta cocog pikeun baseuh, suhu ekstrim, pamakéan lingkungan cuaca goréng.

Kalayan tim R&D profésional dina solusi telekomunikasi industri anu diajukeun saprak 2005 Taun, Unggal Telepon Intercom parantos lulus sertipikat internasional FCC, CE.

Panyadia pilihan kahiji anjeun pikeun solusi komunikasi inovatif sareng produk kalapa pikeun komunikasi Kasalametan sareng Darurat.

 


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Speakerphone Darurat JWAT405 ieu nyadiakeun komunikasi hands-free ngaliwatan jalur Analog Telephone atawa jaringan VOIP nu aya tur cocog pikeun lingkungan steril.
Awak telepon didamel tina bahan alumunium, tahan vandal, sareng 3 tombol fungsi anu tiasa nyetél fungsi ulangan, volume adjustable, speed dial, R=Flash jsb. Telepon gaduh résistansi dampak IK08 nalika panto dibuka. sareng IK10 nalika ditutup.
Sababaraha vérsi sayogi, warna disaluyukeun sareng papan tombol, tanpa papan tombol sareng upami dipénta kalayan tombol fungsi tambahan.
bagian telepon dihasilkeun ku timer dijieun, unggal bagian kawas keypad bisa ngaropéa.

Fitur

1.Standar Analog telepon.Vérsi SIP sadia.
2.Aluminium alloy paeh-casting cangkang, kakuatan mékanis tinggi jeung lalawanan dampak kuat.
3.Leungeun-gratis Operasi.
4.Vandal tahan kenop stainless steel kalawan 3 tombol diprogram.
5.Wall dipasang tipe Instalasi.
6.Defend Kelas panyalindungan IP66.
7.Connection: RJ11 screw terminal kabel pasangan.
8.Self-dijieun telepon suku cadang sadia.
9.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.

Aplikasi

avav (1)

Intercom biasana dianggo di Pabrik Pangan, Kamar Beresih, Laboratorium, Daérah Isolasi Rumah Sakit, Daérah Steril, sareng lingkungan larangan sanésna.Ogé sadia pikeun Elevators / Lifts, kavling parkir, Penjara, Railway / platform Metro, Rumah Sakit, stasiun Pulisi, mesin ATM, Stadion, Kampus, mall balanja, Panto, Hotel, wangunan luar jsb.

Parameter

Barang data teknis
Sasayogian tanaga Telepon Line Powered
Voltaseu DC48V
Sayaga Gawé Ayeuna ≤1mA
Tanggapan Frékuénsi 250~3000 Hz
Volume ringer > 85dB(A)
Kelas korosi WF2
Suhu Ambient -40 ~ + 70 ℃
Tingkat anti vandalisme Ik10
Tekanan atmosfir 80~110KPa
Beurat 6 kg
Liang kalungguhan 1-PG11
Kalembaban rélatif ≤95%
Pamasangan Tembok dipasang

Diménsi Gambar

avav (2)

Panyambung sadia

ascasc (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

ascasc (3)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.

Nepi ka ayeuna, daptar barang parantos diropéa sacara teratur sareng narik para klién ti sakumna dunya.Fakta lengkep sering dicandak dina situs wéb kami sareng anjeun bakal dilayanan ku jasa konsultan kualitas premium ku grup saatos penjualan kami.Aranjeunna bakal ngabantosan anjeun nampi pangakuan komprehensif ngeunaan produk urang sareng ngadamel rundingan anu puas.Perusahaan angkat ka pabrik urang di Cina ogé wilujeng sumping iraha waé.Miharep pikeun ménta inquiries anjeun pikeun sagala pleased co-operasi.


  • saméméhna:
  • Teras: