Industrial Voip 4G GSM Wireless Telepon Jalan Raya Roadside Solar Intercom Telepon Box -JWAT414

Katerangan pondok:

Kotak telepon jalan raya anu tahan cuaca kasar, awét, tahan cuaca, tahan lebu sareng tahan lembab.Desain sealing husus bisa mastikeun waterproof lengkep pertahanan kelas nepi ka IP66.Kotak panggero Jalan Raya seueur dianggo di jalan tol sareng luar.Kaseueuran jalan tol, proyék karéta api kedah pasang telepon IP66 pikeun komunikasi darurat.Kotak telepon darurat jalan raya bertenaga surya dianggo salaku kotak telepon 911 pikeun bantosan jalan tol.

.JWAT414 Jalan Raya Rugged RoadsideSurya SKotak Telepon diwangun ku baja tahan karat SUS 304 ogé baja gulung tiis sareng dilengkepan tombol logam tahan cai pikeun pitulung nelepon.Tipe Analog / Tipe Voip / Tipe GSM pilihan.

Kalayan tim R&D profésional dina solusi telekomunikasi industri anu diajukeun saprak 2005 Taun, Unggal Telepon Intercom parantos lulus sertipikat internasional FCC, CE.Ngabogaan kualitas pangluhurna, sertifikasi sareng mastikeun kasaluyuan sareng solusi jaringan IP basis industri.

Panyadia pilihan kahiji anjeun pikeun solusi komunikasi inovatif sareng produk kalapa pikeun komunikasi jalan raya industri.

 


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

JWAT414 Highway Roadside Solar Station Call Box Intercom ieu nyayogikeun komunikasi loudspeaking hands-free ngaliwatan jalur Telepon Analog atanapi jaringan VOIP anu tos aya sareng cocog pikeun lingkungan anu steril.
Awak telepon didamel tina baja gulung Tiis (bahan stainless steel SUS304 Opsional), tahan Vandal, Tombol SOS lampu indikator opsional.Top boga bukti pikeun nyingkahan cai jeung cahya panonpoé.Single atawa Dual tombol pilihan dial otomatis jeung programming jauh.
Sababaraha vérsi sayogi, warna disaluyukeun sareng papan tombol, tanpa papan tombol sareng upami dipénta kalayan tombol fungsi tambahan.
bagian telepon dihasilkeun ku timer dijieun, unggal bagian kawas keypad bisa ngaropéa.

Fitur

1.Standar Analog telepon.Vérsi SIP sadia.
perumahan 2.Robust, perumahan mantap, diwangun tina bahan baja digulung Tiis.
3.Vandal tombol tahan karat.
4.All panyalindungan cuaca IP65.
5. Hiji tombol pikeun panggero darurat.
6.Leungeun-gratis Operasi.
8. Siram dipasang.
9.Connection: RJ11 screw terminal kabel pasangan.
10.Self-dijieun telepon suku cadang sadia.
11.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.

Fungsi Tipe 4G

1. fungsi leungeun-gratis, diwangun-di 2W power amplifier, volume adjustable;
2. Mode cecekelan, volume adjustable;
3. Telepon asup ngirining;
4. Ngawalon otomatis tina telepon asup, nu bisa disetel ka ngajawab otomatis sanggeus ringing 1-7 kali;
Fungsi layar tampilan 5.LCD: tiasa ningalikeun waktos, tanggal, inpormasi operator, suhu lingkungan, daya batre, status ngecas, kakuatan sinyal, nomer telepon asup sareng kaluar
6. Fungsi Alarm: Handset vandalisme;
Kasus tamper alarem;
Alarm panyabutan motherboard;
Alarm gagalna mikropon tanduk;
Alarm gagalna mikropon tanduk;
Alarm gagalna tombol bébas leungeun
7. Kasalahan clearing alarem konfirmasi SMS.
8. Desain keyboard pinuh, ngarojong 4 * 5 kibor, kaasup kenop angka, *, #, ka luhur, ka handap, konfirmasi, balik, opat kenop fungsi dial speed;
9. Desain bebas tina tombol handsfree;
10. Dina-hook fungsi nelepon otomatis (nomer darurat kudu diatur, aya 3 grup dina total, lamun grup saméméhna gagal pikeun meunangkeun ngaliwatan, grup salajengna bakal dipencét dina gilirannana);
11. 4 grup hiji-konci speed nelepon;
12. Indikator status telepon (jaringan sareng indikator kakuatan-on);
13. Solar ngecas fungsi;
14. Adaptor ngecas fungsi;
15. anteneu kubah éksternal;
16. Keyboard fungsi programmable;
17. Tombol sora ajakan;
18. Jauh SMS fungsi programmable;
19. Menu keyboard bisa diatur;
20. SMS query fungsi status telepon, nu bisa dipariksa sacara manual atawa dikirim otomatis dina interval nu sarua.

Aplikasi

aV (1)

Jalan Raya Telepon Box cocog pikeun pamakéan sisi Jalan Raya, lian ti éta, mindeng dipaké di universitas sarta kampus kampus, jalan, alun-alun, mobil-parks, kantor pulisi, wangunan luar, mall balanja, wewengkon industri jeung wewengkon terpencil.

Parameter

Barang data teknis
Sasayogian tanaga Telepon Line Powered
Voltaseu DC48V/DC12V
Sayaga Gawé Ayeuna ≤1mA
Tanggapan Frékuénsi 250~3000 Hz
Volume ringer > 85dB(A)
Kelas korosi WF2
Suhu Ambient -40 ~ + 70 ℃
Tingkat anti vandalisme Ik10
Tekanan atmosfir 80~110KPa
Beurat 6 kg
Kalembaban rélatif ≤95%
Pamasangan Tembok dipasang

Diménsi Gambar

aV (2)

Panyambung sadia

ascasc (2)

Upami anjeun ngagaduhan pamundut warna, wartosan kami warna Pantone No.

Mesin tés

ascasc (3)

85% suku cadang dihasilkeun ku pabrik urang sorangan tur kalawan mesin test loyog, urang bisa mastikeun fungsi jeung standar langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: